«Επίθεση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου, προσβολή για όλους τους Ρουμάνους»

Από paok24.com: Μπορεί να αντιλήφθηκαν το ολέθριο... επιεικώς λάθος τους και να προσπάθησαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, ωστόσο, η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει προκαλέσει σάλο στη Ρουμανία!
Πηγή: paok24.com
«Επίθεση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου, προσβολή για όλους τους Ρουμάνους»

Αυξάνονται ώρα με την ώρα τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία που μεταφέρουν την επίμαχη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη πως ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους, προκαλώντας την οργή τους.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, η πρώτη αντίδραση έκανε λόγο για άθλια επίθεση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ προς τους Ρουμάνους δεδομένου πως ανέφερε μεταξύ άλλων με φόντο τον Λουτσέσκου πως: «Λέει ότι έκλεψα το πρωτάθλημα! Ποιος το λέει αυτό; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από Ρουμάνους».

Άμεσα η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και σε άλλα ΜΜΕ της χώρας, με την Fanatik να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Επίθεση στον Λουτσέσκου, προσβολή για όλους τους Ρουμάνους», εξιστορώντας τα γεγονότα και τα όσα ειπώθηκαν παρά την προσπάθεια που έγινε στην Ελλάδα να «κοπεί» η εν λόγω ατάκα στο... μοντάζ.

Και μιας που είπαμε Ελλάδα, η πλειονότητα των ΜΜΕ σιωπά προκλητικά μπροστά στην επίμαχη δήλωση, την ώρα που οι ίδιοι πρόσφατα ζητούσαν το κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...