"Κλείνει αυτός ο κύκλος"

Από paok24.com:Ο Απόλλων Τσόχλας έκανε λόγο για έναν κύκλο που κλείνει σήμερα για τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
"Κλείνει αυτός ο κύκλος"

"Τα είπε όλα ο κόουτς. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, πολύ συναισθηματική. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια, όλοι λένε ότι ξέρουν αλλά αν δεν τις βιώσεις αυτές τις καταστάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Το ευχαριστώ πρέπει να το πούμε σε όσους μείναν μέχρι το τέλος. Όσοι άντεξαν κάναν τεράστια προσπάθεια και θέλαμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά και όσοι μείναμε το καταφέραμε και φάνηκε και από το χειροκρότημα του κόσμου", ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος, για να συνεχίσει:

"Ο κόσμος είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ αλλά έχει κάνει ένα βήμα εξέλιξης. Ελπίζω ο κόσμος αυτός θα πολλαπλασιαστεί με αυτό το ήθος που έχει. Κλείνει ένας κύκλος εφόσων είπε ο Μπάνε ότι θα φύγει, να ευχηθώ ότι καλύτερο για την ομάδα. Όταν ήρθα εδώ η ομάδα ήταν σε μια φάση εξυγίανσης και περιμέναμε ότι τα 2 τελευταία χρόνια θα κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό δεν έγινε. Ελπίζω να βρεθούν οι ανθρώποι που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Αισθάνομαι ότι και για μένα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δεν θέλω να το αναλύσω γιατί είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω η ομάδα να πάει καλύτερα. Ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να έχει ένα καλύτερο μέλλον".

Διαβάστε ακόμη...