Ο πραγματικός λόγος του “διαζυγίου” με τον Βαρέλα

Από sfina.gr: Δεν ήταν τα 500.000 ευρώ της διαφοράς τον χρόνο, αλλά η διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια, που έφερε το "διαζύγιο" με τον Βαρέλα.
Πηγή: sfina.gr
Ο πραγματικός λόγος του “διαζυγίου” με τον Βαρέλα

Ο 32χρονος στόπερ ζητούσε 1,5 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο, συν τα μπόνους. Ο ΠΑΟΚ του έδινε ένα εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο, συν τα μπόνους. Η διαφορά ήταν 500.000 ευρώ τον χρόνο. Ούτε τεράστια, ούτε μικρή.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όμως, δεν θα "κολλούσε" στα 500.000 ευρώ. Αυτό είναι βέβαιο. Κάθε ομάδα όμως έχει μία συγκεκριμένη οικονομική πολιτική συμβολαίων, που είναι ισορροπημένη για να μην υπάρχουν γκρίνιες και στα αποδυτήρια.

Εάν λοιπόν ο στόπερ έπαιρνε 1,5 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο, πόσα θα έπρεπε να παίρνει για παράδειγμα ο Ολιβέιρα εάν, παρά τις αντίθετες προβλέψεις, παραμείνει; Ή ένας νεοαποκτηθείς εξτρέμ, ή ένας φορ; Είναι και το άλλο... Και οι συμπαίκτες του Βαρέλα τι θα έλεγαν; Ο Πασχαλάκης, ο Μάτος, ο Κρέσπο, ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ; Δεν θα ήταν δίκαιο να γίνει και σ' αυτούς τετραπλασιασμός αποδοχών;

Δεν μπορούσε ξαφνικά το μπάτζετ να αυξηθεί κατά 300%. Θα πείτε, ότι για να γίνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να μεγαλώσει και το μπάτζετ. Ναι, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά και λογικά, όχι μέσα σε ένα καλοκαίρι. Θα ήταν τρελό, εάν συνέβαινε...

Αυτά για την υπόθεση Βαρέλα...

Διαβάστε ακόμη...