Εμετικό Δελτίο Τύπου από την ΑΕ Γλυφάδας κατά ΠΑΟΚ!

Απο thessports.gr: Με ένα εμετικό δελτίο τύπου χωρίς να γνωρίζει τα βασικά, προσπάθησε να καλύψει την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ η ΑΕ Γλυφάδας, μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Εμετικό Δελτίο Τύπου από την ΑΕ Γλυφάδας κατά ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα η ΑΕ Γλυφάδας δεν μπήκε καν στον κόπο να πατήσει το επίσημο σαιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να δει αν υπήρχε τουρνουά στην Ν. Μεσήμβρια και εξαπέλυσε μια επίθεση εις βάρος του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μια ακόμα φορά βιώσαμε την προχειρότητα και την ανευθυνότητα με την οποία η ΕΠΟ δια των οργάνων της αντιμετωπίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο και το γυναικείο πρωτάθλημα. Υλοποιώντας η επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τον μη τελεσθέντα αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, όρισε με απόφασή της στις 16-5-2019 το παιχνίδι να διεξαχθεί την Κυριακή 19-5-2019 με ώρα έναρξης αρχικά την 17η απογευματινή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης -με αίτημά της- ζήτησε μόλις την Παρασκευή 17-5-2019, την μετάθεση της ώρας έναρξης από τις 17.00 στις 19.00, με αιτιολογικό ότι στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ διεξάγεται τουρνουά που δεν μπορεί να μετατεθεί... Ο πρόεδρος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου μας γνωστοποίησε ότι αφού έκανε έρευνα περί της βασιμότητας του λόγου του αιτήματος, το έκανε αποδεκτό και όρισε την διεξαγωγή του αγώνα στις 19.00 αγνοώντας την μετακινούμενη ομάδα! Η αποστολή μας έφτασε στο προκαθορισμένο γήπεδο ώρα 16.30' και βρήκε ένα προπονητικό κέντρο άδειο( σχετικές οι φωτογραφίες ), με παρόντες μόνο τους φύλακες των εγκαταστάσεων!

Γύρω στις 18.15' φάνηκε ο πραγματικός λόγος της μετάθεσης της ώρας έναρξης, όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι αθλήτριες της γηπεδούχου ομάδας του ΠΑΟΚ, που είχαν μεταβεί στην Βουδαπέστη, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του C.L. γυναικών... Για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος της επιτροπής του γυναίκειου ποδοσφαίρου μερολήπτησε υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας και χωρίς καμία απολύτως έρευνα μετέθεσε την ώρα του αγώνα προς διευκόλυνση των αθλητριών της.

Ο κ. Χατζησαρόγλου ανάγκασε -και εξέθεσε σε κίνδυνο- την αποστολή μας, αναγκάζοντάς την να ταξιδέψει οδικώς όλη νύχτα, επιστρέφοντας στην Αθήνα ώρα 04.30' (το πρωί) αγνοώντας το γεγονός ότι η Δευτέρα 20-5-2019 ήταν εργάσιμη ημέρα και οι αθλήτριες έπρεπε να μεταβούν στις δουλειές τους... Από την ενέργειά του αυτή κρίνεται ή ανεπαρκής ή μεροληπτικός υπέρ της συγκεκριμένης ομάδας (δηλαδή του ΠΑΟΚ), δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά ως προς τις στοιχειώδεις συνθήκες ισονομίας στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Εμείς, ως ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς του, ζητάμε -αν έχει έστω και την στοιχειώδη ευθιξία- να υποβάλλει την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου, διότι μετά τα ψεύδη του έχει απωλεσθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Για την ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.»

Να θυμίσουμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το τουρνουά στην μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρα, το οποίο ήταν και ο λόγος της μετάθεσης της ώρας του παιχνιδιού.

Ο λόγος που δεν βρήκε κόσμο η ΑΕ Γλυφάδας στο γήπεδο ήταν το γεγονός ότι το τουρνουά θα ήταν από τις 10:00 έως τις 16:00, με την μισή ώρα να αρκεί για να αδειάσει η Ν. Μεσήμβρια!

Και για του λόγου το αληθές δείτε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κατσούρη, το PAOK Academy διοργανώνει το τουρνουά προπονητικών κέντρων «Παναγιώτης Κατσούρης» το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαϊου στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10.00 ως τις 16.00 κάθε ημέρας και θα συμμετέχουν οι επίλεκτοι των δέκα προπονητικών κέντρων του ΠΑΟΚ ανά την επικράτεια (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή-Ξάνθη, Κιλκίς, Καβάλα, Δράμα, Κοζάνη, Κατερίνη, Λαμία, Κέρκυρα, Ρόδος) και ο ιστορικός Μικρασιατικός.

Θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να δείξουν τις δυνατότητές τους παιδιά γεννημένα το 2006, το 2007, το 2008 και το 2009.»

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε ακόμη...