«Η Πόρτο αρνήθηκε πρόταση 5 εκ. του ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα»

Από paok24.com:Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Πηγή: paok24.com
«Η Πόρτο αρνήθηκε πρόταση 5 εκ. του ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα»


Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν πολύ υψηλού επιπέδου box-to-box χαφ και ήδη προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με την Πόρτο.

Ο γνωστός μας Πορτογάλος δημοσιογράφος Μιγκέλ Κορέια φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ στην Πόρτο, την οποία δε δέχτηκαν οι Ίβηρες.

Αναλυτικά:

Για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση 5.000.000 ευρώ στον Ολιβέιρα για το 50% της ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή. Η πόρτο είπε όχι, γιατί θέλει να τον πουλήσει με 12.000.000 ευρώ στο 100%. Αν δεν υπάρξει συμφωνία εν τέλει μεταξύ των δυο ομάδων, τότε θα επιστρέψει στην Πόρτο ο παίκτης.

Ο Ολιβέιρα ξέρουμε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ, όμως ο Κονσεϊσάο θέλει παίκτη στη θέση του Ερέρα, ο οποίος θα πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πέρυσι ξεκίνησε βασικός στην ομάδα, αλλά δεν συνέχισε τόσο καλά, γι’ αυτό έχασε την θέση του. Ο Κονσεϊσάο πάντως θέλει κι άλλες επιλογές, γιατί φεύγουν πολλοί παίκτες φέτος από την Πόρτο.

Αν ο ΠΑΟΚ δώσει τα χρήματα, τότε ο Ολιβέιρα θα γίνει δικός του. Η Πόρτο θέλει να δώσει το 100% του παίκτη πάντως. Υπάρχει χρόνος ακόμη, η Πόρτο έχει τελικό κυπέλλου το Σάββατο, θέλει να τελειώσει τη χρονιά και μετά θα δει τις μεταγραφές. Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα για το θέμα».

Για τον Κονσεϊσάο και αν παραμείνει στην Πόρτο του χρόνου: «Ο Κονσεϊσάο έχασε το πρωτάθλημα φέτος, αλλά ο Πρόεδρος της ομάδας είπε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα τα επόμενα δυο χρόνια. Ακόμη κι αν χάσει τον τελικό από τη Σπόρτινγκ, νομίζω πως θα συνεχίσει στον πάγκο της Πόρτο. Αν πουλήσει αυτούς τους παίκτες που περιμένει να πουλήσει φέτος, θα πάρει περισσότερα από 150.000.000 ευρώ η ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...