Ο Βαρέλα, ο Ολιβέιρα και οι άλλοι

Από inpaok: Η χθεσινή (21/5) μέρα δεν ήταν καλή για τις επαφές του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Βαρέλα, ο Ολιβέιρα και οι άλλοι

Πρώτα έγινε γνωστό ότι η Πόρτο απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 5 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Σέτζιο Ολιβέιρα και αργότερα γνωστοποιήθηκε η αρνητική απάντηση του Φερνάντο Βαρέλα σε προσφορά ύψους 3,8 εκ. ευρώ για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο τελευταίος έχει στα χέρια του υψηλότερη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έκανε follow στην Αλ Αχλί χθες το βράδυ…) και μετά από μια τριετία στον Δικέφαλο οδεύει προς άλλες πολιτείες (υπάρχει σενάριο που τον θέλει να κλείνει ακόμη και σε ομάδα των ΗΠΑ).

Ανοιχτά παραμένουν ακόμη στον ΠΑΟΚ τα θέματα του Σάκχοφ και του Κάνιας, με τους οποίους έχουν γίνει επαφές για νέα συμβόλαια, όπως προσφορά έγινε και στον Ενρίκε.

Ο Δικέφαλος παράλληλα με τις συζητήσεις των ανανεώσεων προχωράει σε επαφές και για την ενίσχυση της ομάδας, έχοντας προτεραιότητα στην απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων πρωτοκλασάτων παικτών (αριστερό μπακ, κεντρικός αμυντικός, χαφ και πλάγιος επιθετικός).

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις εξελίξεις οι συνολικές προσθήκες θα φτάσουν πιθανότατα σε διψήφιο αριθμό έως το τέλος του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη...