Αυτά είναι τα κριτήρια του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ…

Από sfina.gr: Ολόκληρος ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, περιστρέφεται γύρω από το παραδοσιακά δύσκολο εγχείρημα εισόδου του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: sfina.gr
Αυτά είναι τα κριτήρια του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ…

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, που έχει θέσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, αναμένοντας, ότι η προσπάθεια θα στεφθεί, αυτή τη φορά, με επιτυχία.

Για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να πληρώσει αδρά, φέρνοντας στη Τούμπα με μεταγραφή, κι άλλους παίκτες υψηλής ποιότητας.

Ο συνδυασμός…

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής των νεοαποκτηθέντων; Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε έναν συνδυασμό εμπειρίας και ποιότητας. Θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να έχουν εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, θεωρεί απαραίτητο να είναι και έτοιμοι, γιατί δεν θα υπάρχουν χρονικά περιθώρια, αφού οι αγώνες των προκριματικών θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο.

Ο 50χρονος Ρουμάνος προπονητής βάζει ως επιπλέον κριτήριο για τους νεοαποκτηθέντες να έχουν και σωστή αγωνιστική νοοτροπία, κάτι στο οποίο βοηθάει, βέβαια, η εμπειρία του ποδοσφαιριστή. Τέλος, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία και στην καλή φυσική κατάσταση των παικτών που θα έρθουν στην Τούμπα με μεταγραφή.

Θέλει να δουλέψει με 23 παίκτες

Ο Λουτσέσκου σκοπεύει τη νέα χρονιά να δουλέψει με 23 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες. Υπάρχουν, ακόμα, όμως, πολλές εκκρεμότητες στο ρόστερ. Έληξαν τα συμβόλαια παικτών του «κορμού», όπως του Φερνάντο Βαρέλα, του Εβγέν Σακχόφ και του Χοσέ Κάνιας, ενώ εξαιρετικά αβέβαιο είναι και το μέλλον του Σέρζιο Ολιβέιρα. Όπως όλα δείχνουν, ο Λουτσέσκου μετράει και την πρώτη απώλεια με την άρνηση του Βαρέλα.

Ήδη, προστίθεται στις μεταγραφές και ένας στόπερ. Ο Ρουμάνος κόουτς, στις εισηγήσεις που παρέδωσε, πριν φύγει διακοπές, αναφέρει πως η ομάδα χρειάζεται δεξί και αριστερό μπακ, λόγω του τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του γεγονότος, ότι είναι μόνος του ο Λέο Μάτος στα δεξιά, αλλά και έναν εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα. Κάνει «πάσο» ακόμα στο «6άρι», αν ανανεώσει ο Κάνιας.

Διαβάστε ακόμη...