Οι απαντήσεις Βαρέλα στα social media

Από inpaok: Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς το απόγευμα της Τρίτης 21/5 απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Δικέφαλος.
Πηγή: inpaok.com
Οι απαντήσεις Βαρέλα στα social media

Φυσικά στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου είναι το θέμα της ημέρας και έτσι αρκετοί από αυτούς έχουν εκφράσει την άποψη τους στα social media.

Έτσι, ο διαχειριστής μιας «ασπρόμαυρης» σελίδας στο Instagram έγραψε την άποψη του επί του θέματος:

«Τίτλοι τέλος για τον Φερνάντο Βαρέλα στην ομάδα μας, όπου τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε πολλά πάρα πολλά, ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της χρυσής ομάδας του ΠΑΟΚ. Αν και δέθηκε με τον ΠΑΟΚ και ο δικέφαλος του Βορρά έκανε την υπέρβαση προσφέροντας του 4.5 εκ για 3 χρόνια ο στόπερ από το Κάπο Βέρντε αρνήθηκε αποδεχόμενος πρόταση 6 εκ επίσης για 3 χρόνια πιθανότατα από την Αλ Αχλί. Προσωπικά περίμενα άλλη πορεία στην υπόθεση γιατί μιλάμε για σχετικά μικρή διαφορά στα ποσά. Πχ για τον Πρίγιοβιτς ήταν τεράστια άλλο 2εκ το χρόνο και άλλο 6εκ για 5 χρόνια. Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να το αναλύουμε έδωσε πολλά πήρε πολλά και από εμάς, πολύ αγάπη, καλή συνέχεια του ευχόμαστε συνεχίζουμε. Ουδείς αναντικατάστατος, ευκαιρία για τον Ίνγκασον να δείξει τι αξίζει».

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο Βαρέλα είδε την ανάρτηση και αποφάσισε να απαντήσει εμφανώς νευριασμένος:

«Μην γράφεις για κάτι που δεν ξέρει! Μόνο αυτό σου λέω» ήταν το σχόλιο του διεθνούς στόπερ.

Διαβάστε ακόμη...