«Ναι είμαι τρελός!»

Από inpaok.com: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μέσα από αυτό το κομμάτι της συνέντευξης του στο INPAOK αποκαλύπτει κομμάτια του χαρακτήρα του και της καθημερινότητας του.
Πηγή: inpaok.com
«Ναι είμαι τρελός!»

Επίσης δίνει και μια γεύση από τα όσα συμβαίνουν στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Περιέγραψε μας μια μέρα σου που έχεις προπόνηση...

«Πάω στην προπόνηση. Μετά γυρίζω στο σπίτι μου, τρώω και παίζω λίγο με τα σκυλιά μου.Το απόγευμα θα πάω γυμναστήριο όταν υπάρχει χρόνος ξεκούρασης. Ίσως κάνω και kick boxing. Όταν έχω χρόνο μπορεί να βγω για φαγητό με φίλους. Γενικά κάνω ήρεμη ζωή. Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πρέπει πρώτα να ξεκινά από τον τρόπο ζωής που κάνει».

Είπες ότι παίζεις με τα σκυλιά σου. Αν δεν κάνω λάθος έχεις τέσσερα. Στον Λουτσέσκου το είπες; Τα λατρεύει τα ζώα!

«Το ξέρω ότι τα λατρεύει τα ζώα. Όταν ένας άνθρωπος αγαπάει τα ζώα σημαίνει πως αγαπάει τον εαυτό του, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους. Το έχω ως αρχή αυτό. Για τα σκυλιά νομίζω δεν του το έχω αναφέρει, αλλά νομίζω ότι σύντομα θα το αναφέρω».

Τι μουσική ακούς;

«Τα πάντα ακούω είναι η αλήθεια. Για παράδειγμα αυτή το διάστημα ακούω Light».

Βγαίνεις στη σκηνή ντυμένος Superman, στο Χριστουγεννιάτικο video της ΠΑΕ ο Λουτσέσκου και οι συμπαίκτες σου προσπαθούν να σε διώξουν. Αυτός είναι ο αληθινός Πασχαλάκης ή είσαι ακόμα πιο τρελός;

«Αυτό είναι ένα μικρό μέρος της τρέλας μου, ένα μικρό δείγμα. Δεν μπορείτε να δείτε τι γίνεται κάθε μέρα στην προπόνηση. Είναι όλοι εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα. Ταίριαξε το χιούμορ μας, ταίριαξε και με τους ξένους. Είμαστε όλοι μαζί και με αστείο και πολύ γέλιο περνάμε καλά στα αποδυτήρια. Επίσης και ο Λουτσέσκου συμμετέχει ανά τακτά διαστήματα στις πλάκες μας».

Πιο τρελός από σένα υπάρχει;

«Μμμ δεν ξέρω! Ο καθένας έχει τη δίκη του τρέλα στην ομάδα».

Το ξέρεις ότι ο Λημνιός σε κανε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα ε; Είπε ότι δεν είσαι ποτέ σοβαρός.

«Το ξέρω ναι με έχει ρεζιλέψει στο πανελλήνιο το κ@λ@παιδο!»

Διαβάστε ακόμη...