Επίσκεψη Ζέρβα στα γραφεία του ΠΑΟΚ! (pics)

Από acpaok.gr: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής επισκέφθηκε τα γραφεία του ΠΑΟΚ ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επίλεκτο μέλος του Συλλόγου μας, και γιός του αείμνηστου Βασιλείου Ζέρβα παλιού προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Πηγή: acpaok.gr
Επίσκεψη Ζέρβα στα γραφεία του ΠΑΟΚ! (pics)

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα αναφέρθηκαν θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος, που αφορούν τον Σύλλογο και τον αθλητισμό της πόλη μας γενικότερα. Ο κ. Ζέρβας δήλωσε θερμός υποστηρικτής του οράματος της νέας Τούμπας, γνωστοποιώντας ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι:

«Θεωρώ τη λύση κατασκευής της Νέας Τούμπας σε συνδυασμό με την ανάπλαση της περιοχής, πραγματικά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία! Αφενός, δεν βλέπω διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας, και αφετέρου, γνωρίζω ότι θα δημιουργηθούν 7.000 θέσεις εργασίας, και θα δαπανηθούν περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ για την επένδυση του έργου. Θα ήταν για μένα μεγάλη τιμή, να είμαι ο Δήμαρχος που θα εγκαινιάσει το νέο «σπίτι» του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...