«Η επένδυση του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ φθάνει τα 150 εκατ. ευρώ»

Από sdna.gr: Για την κατάκτηση του νταμπλ, την... τεράστια επένδυση που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι σήμερα αλλά και για τη νέα Τούμπα μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος.
Πηγή: sdna.gr
«Η επένδυση του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ φθάνει τα 150 εκατ. ευρώ»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη σε ορίζονται 6ετίας - 7ετίας αγγίζει τα 150 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ο φετινός τίτλος έπρεπε να κατακτηθεί γιατί θα δημιουργούσε πολύ μεγάλη εσωστρέφεια και ηττοπάθεια αν χανόταν και ο φετινός πολύ περισσότερο αν γινόταν με τρόπο όπως έγινε πέρσι».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η εποχή της "παράγκας" έχει τελειώσει. Το θέμα είναι ότι έχουμε επιχειρηματίες στο ποδόσφαιρο που θέλουν να προστατέψουν την ομάδα τους και δεν είναι μόνο ένας. Αυτό είναι και μια δικλείδα ασφαλείας γιατί σαφώς ο καθένας κάνει για την δική του ομάδα ότι μπορεί».

Για την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Υπάρχει ένας φόβος, μια ιστορία, αλλά από την άλλη ο τρόπος που πάρθηκε η απόφαση ήταν λίγο δογματικός. Δεν πέσανε στο τραπέζι εναλλακτικά σχέδια».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Σαββίδης με την επένδυση του έχει αλλάξει το στάτους του ποδοσφαίρου. Στην εξαετία, επταετία τα χρήματα που επενδύθηκαν στον ΠΑΟΚ φτάνουν περίπου τα 150 εκατομμύρια. Ο ΠΑΟΚ πια σηματοδοτεί ένα άνοιγμα της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει ένας ακόμα λόγος να στρέψει κάποιος το βλέμμα στη Θεσσαλονίκη».

Για το VAR: «Θέλαμε να είμαστε οι πρώτοι που θα το βάλουμε πειραματικά. Είναι μια σπουδαία λύση εναντίον της καχυποψίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βοηθάει και σε μια άλλη αντιμετώπιση των διαιτητών».

Για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας: «Τα σχέδια προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό ότι υπάρχει ομόνοια των φορέων προς μια μεγάλη επένδυση που θα κάνει καλό. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία όλων για να γίνε σε δύο με τρία χρόνια το γήπεδο. Πιστεύω ως τις αρχές του 2020 θα έχουν τελειώσει τα γραφειοκρατικά και το αργότερο σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο».

Διαβάστε ακόμη...