Οι ψεύτες πάλι προσπαθούν να διαβάλουν τον ΠΑΟΚ

Απο paok24.com: Και χωρίς ντροπή ξεφτιλίζονται...
Πηγή: paok24.com
Οι ψεύτες πάλι προσπαθούν να διαβάλουν τον ΠΑΟΚ

Το άνοιγμα της συζήτησης για τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον καθένα να γράφει ό,τι του κατέβει, στην προσπάθεια να μειώσει τον ΠΑΟΚ.

Οι γνωστοί πλέον, κωμικοί, στην προσπάθεια τους να διαβάλουν τον Δικέφαλο γράφουν ανακρίβειες, ελπίζοντας ότι θα λερώσουν τον νταμπλούχο της φετινής σεζόν.

Αυτό λοιπόν που αναφέρουν είναι πως δήθεν ο ΠΑΟΚ δε θέλει πρωταθλητή από τα πλέι οφ για να μην παίζει πολλά ντέρμπι.

Ποιος;;; Ο ΠΑΟΚ που καθάρισε όλα τα ντέρμπι, χωρίς να χάσει ούτε ένα, ακόμα και σε παιχνίδια που έπαιζε με λιγότερο παίκτη ή δε βρέθηκε σε τόσο καλή ημέρα.

Την ώρα που η ΑΕΚ δε γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε κανένα (!) και ο Ολυμπιακός είχε μόλις ένα τρίποντο σε ντέρμπι.

Κι εκεί προφανώς προκύπτει και το ψέμα τους, αλλά και ο εξευτελισμός τους για όσα μάταια προσπαθούν να υποστηρίξουν.

Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι ήθελε πρωτάθλημα με 16 ομάδες, χωρίς πλέι οφ.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που η Super League τη νέα σεζόν θα έχει 14 ομάδες, ο ΠΑΟΚ ουδέποτε πήρε θέση για το ενδεχόμενο να υπάρξουν πλέι οφ που θα βγάζουν και τον πρωταθλητή, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα να κάνει προκαταβολικά.

Το ψέμα ξεκινάει από τα μέσα της ΑΕΚ και βρίσκει και θα βρει στήριξη και σε αυτά του Ολυμπιακού. Βλέπετε πλέον είναι σαν ένα, ενωμένοι απέναντι στον ΠΑΟΚ, παρότι δεν τολμούν να παραδεχτούν κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση αύριο θα γίνει η συνάντηση των εκπροσώπων των έξι ομάδων που έχουν οριστεί από το Δ.Σ. της Super League να εισηγηθούν στον συνεταιρισμό μία λύση για τον τρόπο διεξαγωγής του ερχόμενου πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...