Οι καθοριστικές ημερομηνίες του φετινού καλοκαιριού

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την πιο επιτυχημένη σεζόν της ιστορίας του, έχοντας μπροστά του νέες προκλήσεις.
Πηγή: paok24.com
Οι καθοριστικές ημερομηνίες του φετινού καλοκαιριού


Ο πήχης είναι πολύ υψηλά για τον νταμπλούχο Δικέφαλο από πολύ νωρίς στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το φετινό καλοκαίρι έχει κάποιες ημερομηνίες ορόσημο αναφορικά με τους πρώτους στόχους στην αφετηρία της σεζόν.

    Αρχικά η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 25-25 Ιουνίου, εκεί όπου οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν να δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

    1-11 Ιουλίου και 18-28 του ίδιου μήνα ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο εξωτερικό.

    22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο, ελπίζοντας ότι θα προκριθεί και θα βρεθεί ξανά μία... ανάσα από το όνειρο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
    5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ των προκριματικών του Champions League.
    6 ή 7 Αυγούστου και 13 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος και ο δεύτερος αγώνας του 3ου προκριματικού γύρου.
    20 ή 21 Αυγούστου και μία εβδομάδα αργότερα 27 ή 28 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια των πλέι οφ του Champions League.
    Αν ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου που θα βρεθεί στον δρόμο του στον 3ο προκριματικό θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa League στις 22 και 29 Αυγούστου.
    Η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24-25 Αυγούστου και αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...