ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εάν δεν κλείσει ο Βαρέλα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί…

Από sfina.gr: Σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί άλλος στόπερ για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.
Πηγή: sfina.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εάν δεν κλείσει ο Βαρέλα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί…

Δεν μπορεί να μείνει ο ΠΑΟΚ με δύο στόπερ στη νέα σεζόν, τον Χοσέ Κρέσπο και τον Σβίρερ Ίνγκανσον, αφού ο Εβγέν Χατσερίδης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του…

Είναι το σενάριο που απεύχεται ο Λουτσέσκου. Το δίδυμο Βαρέλα και Κρέσπο έχει «δέσει». Οι δυο τους βρίσκονται με «κλειστά μάτια» και ο Ρουμάνος τεχνικός θα ήθελε, εφόσον είναι δυνατό, να αποφύγει τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να αποκτήσει ομοιογένεια ένα νέο κέντρο άμυνας.

Όπως και να ‘χει, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να μείνει «όμηρος» των διαθέσεων του Βαρέλα, παρά την αναγνώριση που υπάρχει απ’ όλους μέσα στην ομάδα, στην τεράστια προσφορά του στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Τούμπα.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός των νταμπλούχων για την νέα χρονιά πρέπει να προχωρήσει έγκαιρα και χωρίς σημαντικές εκκρεμότητες και αστερίσκους, όπως είναι η υπόθεση Βαρέλα.

Εξάντλησε τα όρια η διοίκηση

Ό,τι ήταν εφικτό να γίνει… έγινε, στην περίπτωση του Βαρέλα. Ο ΠΑΟΚ έκανε όλες τις παραχωρήσεις, ακόμα και για την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου του.

Διαβάστε ακόμη...