Πότε λήγει τo “τελεσίγραφο” του ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Βαρέλα…

Από sfina.gr: Άμεση κατάληξη, θετική ή αρνητική, θα έχει η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: sfina.gr
Πότε λήγει τo “τελεσίγραφο” του ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Βαρέλα…

Στον Πορτογάλο στόπερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Live», δόθηκε «τελεσίγραφο» από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, το οποίο λήγει αύριο. Μέχρι τότε έχει διορία να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε για νέο τριετές συμβόλαιο.

Είτε θα ανακοινωθεί άμεσα η συμφωνία με τον Βαρέλα για άλλα τρία χρόνια, είτε θα ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του. Το θέμα παρατράβηξε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παράτασης του… σήριαλ, γιατί θα πρέπει και η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα στον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν.

Δεν μπορεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός να είναι μετέωρος και να εξαρτάται από τις διαθέσεις του Βαρέλα. Εάν συμφωνήσει καλώς. Εάν αποφασίσει να αποχωρήσει θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να το γνωρίζει για να γίνουν εγκαίρως οι απαραίτητες κινήσεις αντικατάστασής του.

Η τελική προσφορά

Τα νούμερα δεν έχουν αλλάξει. Ο Δικέφαλος του Βορρά του προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο καθαρά, για τριετές κλειστό συμβόλαιο, με ασφαλιστικές δικλίδες, ενός μίνιμουμ αριθμού συμμετοχών του παίκτη, από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Κι αυτή είναι η τελική προσφορά. Η πλευρά του 32χρονου στόπερ, μέχρι πρότινος, ζητούσε… τον ουρανό με τα άστρα, επικαλούμενη την πρόταση των 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Κίνα.

Η ευχή του Λουτσέσκου

Η ιδανική εξέλιξη θα είναι να δεχτεί ο Βαρέλα τους όρους της πρότασης του Δικέφαλου του Βορρά, απαντώντας θετικά στο «τελεσίγραφο» και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, δίνοντας ένα αίσιο τέλος στο σήριαλ των διαπραγματεύσεων που άρχισαν πριν από και έξι μήνες.

Έτσι, δεν θα «πειραχθεί» η χημεία στο κέντρο της άμυνας, που αποτέλεσε κατά κοινή ομολογία το μεγαλύτερο ατού και στην φετινή θριαμβευτική πορεία που οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρώτος απ’ όλους εύχεται να παραμείνει ο Βαρέλα στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...