Έκανε πρόταση και περιμένει τον Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Μπορεί σε μεγάλο διάστημα της σεζόν να μην αποτέλεσε βασική λύση για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, ωστόσο η υπομονή κι η επιμονή του δικαίωσαν τόσο τον ίδιο όσο και τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Έκανε πρόταση και περιμένει τον Σάκχοφ ο ΠΑΟΚ

Ο Εβγκέν Σάκχοφ αποτέλεσε την ήρεμη δύναμη της ασπρόμαυρης μεσαίας γραμμής και κατάφερε στο φινάλε της σεζόν να είναι βασικός κι αναντικατάστατος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σε συζητήσεις με τον Ουκρανό μέσο εδώ και αρκετές εβδομάδες και πριν από λίγες ημέρες προχώρησε, σύμφωνα με πληφορίες του PAOK24, σε επίσημη πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση του Δικεφάλου προς τον Σάκχοφ περιλαμβάνει ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο (το προηγούμενο οριακά έφτανε τις 400 χιλιάδες ευρώ ετήσεις αποδοχές), κάτι που αποτελεί επιβράβευση για την παρουσία του στην ομάδα και το γεγονός ότι υποστηρίζει εξαιρετικά τον ρόλο του.

Να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ανεξαρτήτως αν είναι βασικός, δίνει λύσεις και αποτελεί ένα στήριγμα για τον προπονητή.

Πλέον το... μπαλάκι είναι στην πλευρά του Σάκχοφ.

Ο ίδιος ο Ουκρανός έχοντας δεχτεί την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ εξετάζει μαζί με τον ατζέντη του και άλλες προοπτικές που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο του και αυτές τις ημέρες αναμένεται να δώσει την απάντηση του στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το τοπίο όσον αφορά στις ανάγκες του στη μεσαία γραμμή και ανάλογα να προχωρήσει τον σχεδιασμό του.

Διαβάστε ακόμη...