Σήκωσε Euroleague και μίλησε για ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Ο Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε για ακόμα μια φορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση της Euroleague και στην συνέντευξη τύπου μετά τον τελικό με την Εφές, δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο και ξεκίνησε την σπουδαία προπονητική του καριέρα.
Πηγή: inpaok.com
Σήκωσε Euroleague και μίλησε για ΠΑΟΚ!

Ο Έλληνας κόουτς θυμήθηκε την περίοδο που ήταν βοηθός προπονητής στον Δικέφαλο και είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός την ομάδα, σε ένα παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«24 χρόνια πριν, όταν ήμουν υπηρεσιακός προπονητής στον ΠΑΟΚ, γιατί ο πρώτος είχε παραιτηθεί, είχα 2-3 μέρες προπονήσεων κι εγώ ήμουν 25 ετών! Ο ΠΑΟΚ είχε παίκτες σαν τον Πρέλεβιτς και έπαιξε τελικό εκείνη τη χρονιά στο ίδιο γήπεδο (σ.σ. Κύπελλο Κυπελλούχων) με τον Μανουέλ Κόμας να είναι προπονητής της Ταουγκρές και είχαμε χάσει. Τότε ήμουν βοηθός. Οπότε, έπρεπε να αναλάβω και αντιμετωπίζαμε τη Ντιναμό Μόσχας του Νταϊνέκο, του Μπαζάρεβιτς.

Μια πολύ καλή και run and gun ομάδα. To παιχνίδι τελείωσε και ο Γκομέλσκι με ρώτησε: «Πόσο χρονών είσαι και τολμάς να παίξεις ζώνη 1-3-1 εναντίον την Ντιναμό;» Του είπα: «Κ. Γκομέλσκι είμαι 25 ετών» και μου απάντησε ότι έχω καλό μέλλον μπροστά μου. Μάλλον είδε κάτι καλό τότε. Τι σημαίνει για μένα όμως; Σημαίνει πολλά, είμαι περήφανος, που έκανα χαρούμενους εκατομμύρια φιλάθλους, τον πρόεδρο μου, τη διοίκηση, τους παίκτες μου».

Δείτε το video των δηλώσεων:

Διαβάστε ακόμη...