Γέμισε ταλέντα η Μεσήμβρια!

Aπό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του και στα μικρά ταλέντα, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
Πηγή: paok24.com
Γέμισε ταλέντα η Μεσήμβρια!

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, το τουρνουά των προπονητικών κέντρων, το μεγαλύτερο event του τμήματος Scouting της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ που από φέτος ονομάζεται "Παναγιώτης Κατσούρης".

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, συμμετείχαν τα προπονητικά κέντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Δράμα, την Καβάλα, το Κιλκίς, την Δυτική Μακεδονία που έχει έδρα την Κοζάνη, την Κέρκυρα, την Πιερία, την Λαμία και τη Ρόδο, αλλά και ο Μικρασιατικός που αποτελεί την συνεργαζόμενη ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Οι scout και οι προπονητές του "Δικεφάλου", αξιολόγησαν όλα τα παιδιά, των οποίων η πορεία ελέγχεται στη διάρκεια όλης της σεζόν, με τους "ασπρόμαυρους" να καταλήγουν στους παίκτες, που έχουν τις δυνατότητες να στελεχώσουν τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε ομάδα του τουρνουά, συμμετείχε με 4 ηλικιακές κατηγορίες, με παιδιά γεννημένα το 2006, 2007, 2008 και 2009, με τον ΠΑΟΚ να εστιάζει στους μικρούς ποδοσφαιριστές, έχοντας πλέον ένα συγκεκριμένο πλάνο για όλα αυτά τα παιδιά.

Το project των Προπονητικών Κέντρων είναι μοναδικό στην χώρα και αφορά την συνεχή παρακολούθηση αλλά κυρίως την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από προπονητική διαδικασία που είναι εναρμονισμένη στη φιλοσοφία της Ακαδημίας της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...