Ρεκόρ με την… πρώτη!

Από inpaok.com: Το καλοκαίρι του 2018 άφησε το Λονδίνο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και σε λιγότερο από ένα χρόνο μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του, μιας και κατέκτησε το νταμπλ, ως κεντρική φιγούρα των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Ρεκόρ με την… πρώτη!

Τα πράγματα ωστόσο δεν ξεκίνησαν ιδανικά για τον Τσούμπα Άκπομ, αφού η δαιμονιώδη φόρμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να βρει χώρο και «ρυθμό» στην κορυφή της επίθεσης.

Από τον Ιανουάριο αυτό άλλαξε, μιας και η αποχώρηση του Σέρβου «killer» τον έφερε στην πρώτη επιλογή για την θέση του στράικερ, και οι αριθμοί του βελτιώθηκαν αισθητά. Τόσο που ο ΠΑΟΚ αποτελεί πλέον την ομάδα με την οποία έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα (και ασίστ) της επαγγελματική του καριέρας.

Με τα «ασπρόμαυρα» πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε άλλες πέντε ασίστ στους συμπαίκτες του (σε 33 συμμετοχές) βοηθώντας στην αλλαγή του στυλ παιχνιδιού της ομάδας, μετά την μετακόμιση του Πρίγιοβιτς στην Τζέντα για την Αλ Ίτιχαντ.

Μάλιστα, η μέχρι πρότινος καλύτερη χρονιά του ήταν με την φανέλα της Χαλ, όταν πέτυχε επτά γκολ (με μόλις μια ασίστ) σε 41 συμμετοχές.

Το κερασάκι στην τούρτα που όρισε το νέο ρεκόρ καριέρας του Άγγλου φορ, ήρθε στον τελικό του ΟΑΚΑ. Το ανάποδο ψαλίδι του νίκησε τον Μπάρκα και ήταν αυτό που έμελλε να υπογράψει την ιστορική πρώτη κατάκτηση του νταμπλ από τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...