«Αποφασίζει ο Κονσεϊσάο...»

Απο paok24.com: Τι αναφέρει δημοσίευμα της Οjogo για το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα και το ενδιαφέρον του #PAOK
Πηγή: paok24.com
«Αποφασίζει ο Κονσεϊσάο...»

Ένα ακόμα δημοσίευμα από την Πορτογαλία έρχεται να προστεθεί σήμερα στα πολλά που έχουν γραφτεί για την επόμενη ημέρα της καριέρας του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Πριν από λίγο, η εφημερίδα Ojogo "ανέβασε" στην ιστοσελίδα της θέμα με τίτλο "Η πρόταση που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα", με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει στην Πόρτο τη ρήτρα των 12 εκατομμυρίων για τον Πορτογάλο χαφ, αλλά δύναται να περιμένει τον προγραμματισμό των "Δράκων" για την επόμενη χρονιά πριν κάνει την κίνησή του.

Εν συνεχεία, τονίζεται πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να πληρώσει στην Πόρτο το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα, με το κείμενο να καταλήγει:

"Η Πόρτο θα χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και έτσι δεν είναι σίγουρο πως θα αφήσει εύκολα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να φύγει. Η απόφαση ανήκει στον Σέρτζιο Κονσεισάο και μπορεί να παρθεί μόνο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. 25/5, με την Πόρτο να αντιμετωπίζει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας). Υπενθυμίζεται πως ο Ολιβέιρα έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021".

Διαβάστε ακόμη...