«Η κρίση είναι ευκαιρία να δοθούν λύσεις» (vid)

Από sdna.gr: Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έδωσε το στίγμα των όσων συνέβησαν στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που ψήφισαν οι 13 από τις 14 ομάδες της Basket League, πλην Ολυμπιακού.
Πηγή: sdna.gr
«Η κρίση είναι ευκαιρία να δοθούν λύσεις» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου:

«Πήραμε μια απόφαση σημαντική η οποία σημαίνει ότι η κρίση είναι ευκαιρία να βρεθούν λύσεις και σας διαβάζω την απόφαση που πήραμε. Να ολοκληρωθεί η Basket League με έναρξη των playoffs αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια και μέχρι την λήξη να υπάρξουν τρεις συναντήσεις ιδιοκτητών που θα φτιάξουν τον νέο χάρτη του επαγγελματικού μπάσκετ ξεκινώντας από μηδενική βάση για τα κεφάλαια που έχουν ανοίξει προς συζήτηση και ως βάση αλλαγών όσα έχουν καταθέσει οι ομάδες και για τα κεφάλαια που έχουν ανοίξει και δεν έχουν κατατεθεί προτάσεις».

Την πρώτη εβδομάδα μετά την λήξη του Πρωταθλήματος να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση όλων των ιδιοκτητών, όπου κατά πλειοψηφία θα ψηφίσουμε όλες τις αλλαγές για τον νέο τρόπο λειτουργίας του επαγγελματικού μπάσκετ. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις θα δοθούν προς αποδοχή, νομοθέτηση και υλοποίηση προς τους εμπλεκόμενους φορείς ΕΟΚ και Υπουργείου αθλητισμού, είτε όποιο άλλο εμπλεκόμενο Υπουργείο. Σε περίπτωση μη αποδοχής από τους θεσμικούς παράγοντες μέρους ή όλων των προτάσεων τότε ο ΕΣΑΚΕ θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Τις αποφάσεις αυτές υπέγραψαν οι 13 από τις 14 ομάδες. Αυτό το χαρτί δεν το υπέγραψε ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε ακόμη...