Μεγάλη ήττα του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ!

Από thessports.gr: Ευθεία επίθεση κατά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες, που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του.
Πηγή: thessports.gr
Μεγάλη ήττα του Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ!

Ολοκληρώθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η συνεδρίαση στα γραφεία ΕΣΑΚΕ με τον Ολυμπιακό να βρίσκει απέναντί του και τις 13 ομάδες που παρεβρέθησαν. Λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δέχτηκαν βέλη από τους αντίστοιχους των ΑΕΚ, Προμηθέα και Άρη μεταξύ άλλων οι οποίοι χρησιμοποίησαν «φαρμακερές» ατάκες.

«Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Αν θεωρείτε πως είμαστε μαριονέτες ξεχάστε το» τονίστηκε από την πλευρά της Ένωσης μέσω του Χάρη Κουτά, ενώ υπήρχε μία γενικότερη ταύτιση απόψεων και αντίθεση στην τακτική του Ολυμπιακού με τα εξώδικα και την πρόθεση ακύρωσης της 26ης αγωνιστικής και αναβολής των πλέι οφ.

Το ζήτημα της διαιτησίας βρέθηκε στο επίκεντρο, με τις ομάδες να επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για ξένους διαιτητές και δεν μπορεί να επιβληθεί μία παράνομη θέση. Όσον αφορά τέλος την πρόταση μομφής του Ολυμπιακούκατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με 13-1.

Μοναδικό αποτέλεσμα που έγινε ξεκάθαρο το ότι οι ομάδες στέκονται απέναντι στην πολιτική του Ολυμπιακού ο οποίος σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες πρέπει να αποφασίσει το αν θα κατέβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ ή θα υποβιβαστεί στην Α2 και θα τεθεί στο περιθώριο.

Διαβάστε ακόμη...