Γλέντι με... ειδήσεις (vid)

Από paok24.com: Σήκωσαν το μαγαζί στο πόδι, με τον γνωστό τραγουδιστή να δίνει το σύνθημα με τις κούπες στα χέρια.
Πηγή: paok24.com
Γλέντι με... ειδήσεις (vid)

Με τη ψυχή τους γλέντησαν την κατάκτηση του φετινού νταμπλ οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς.

Ο λαϊκός τραγουδιστής με τις κούπες στα χέρια πάνω στην πίστα και με τη βοήθεια των παικτριών του ΠΑΟΚ... ξεσήκωσαν το μαγαζί που για αρκετά λεπτά θύμιζε... Τούμπα!

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν οι παίκτριες θα πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» μετά από μία απαιτητική σεζόν και θα δώσουν νέο ραντεβού για την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, στην οποία όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στα «ασπρόμαυρα» η Βραζιλιάνα γκολκίπερ, Μπρούνα Καμπόιμ, η οποία ήταν από τις καταλυτικές παίκτριες του Δικεφάλου στην πορεία για την κατάκτηση του νταμπλ.

Άλλωστε, και η ίδια μέσα από τις αναρτήσεις της άφησε να εννοηθεί πως και η νέα σεζόν θα τη βρει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Κάτι ανάλογο βέβαια θα γίνει με την πλειοψηφία του φετινού «ασπρόμαυρου» ρόστερ, αφού το τμήμα στοχεύει στη διατήρηση του κορμού το οποίο με τις κατάλληλες προσθήκες θα διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα και θα επιχειρήσει τα επόμενα χρόνια το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, που είναι ένας από τους στόχους των ανθρώπων της ομάδας και του τεχνικού Δημήτρη Δημητρούλια που και αυτός αναμένεται να συνεχίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

 

Διαβάστε ακόμη...