«Τελειώνει» από την ΚΕΔ ο Περέιρα

Aπό sdna.gr: Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με τον ίδιο να βρίσκεται στην έξοδο είτε με προσωπική του απόφαση είτε εξαιτίας της στάσης Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Τελειώνει» από την ΚΕΔ ο Περέιρα

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έχει συνάψει σύμβαση με την ΕΠΟ η οποία εκπνέει στα τέλη του Ιουνίου και ενδεχόμενη επιθυμία του Βαγγέλη Γραμμένου για ανανέωση της συνεργασίας θα βρει σε... πόρτα, όπως τονίζει η εφημερίδα Live Sport. Παρά το ότι ο ο Περέιρα έχει συμπάθειες σε FIFA και UEFA, για να εγκριθεί τυχόν νέο συμβόλαιό του πρέπει να δώσει συγκατάθεση το ΔΣ της ομοσπονδίας.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ μετά τις εξελίξεις στο Κύπελλο Ελλάδας, έχουν σε δυσμένεια των Περέιρα, με τις δύο ομάδες να ελέγχουν 9 συνολικά ψήφους έναντι 8 στην Εκτελεστική Επιτροπή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να μην προταθεί επέκταση της συνεργασίας ή ακόμη ο ίδιος ο Ίβηρας να θέσει εαυτόν εκτός ΚΕΔ. Σε κάθε περίπτωση, φαβορί να τον αντικαταστήσει είναι ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη...