«Ήρωας στην Θεσσαλονίκη»

Από thessports.gr: Καθημερινά είναι πλέον τα ρουμανικά δημοσιεύματα που ασχολούνται με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού οι επιτυχίες του με τον ΠΑΟΚ μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε απ' τους συμπατριώτες του.
Πηγή: thessports.gr
«Ήρωας στην Θεσσαλονίκη»

Αυτή την φορά, η ρουμανική ιστοσελίδα «sport.ro», ασχολείται με την φετινή πορεία του συλλόγου αλλά και τους επόμενους στόχους του Λουτσέσκου με τον Δικέφαλο, που μέσα σε αυτούς είναι και η είσοδος στο Champions League.

Ο «ήρωας της Θεσσαλονίκης», όπως τον χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος του κειμένου, μίλησε για τους επόμενους στόχους της ομάδας, τα συναισθήματά του μετά το τέλος της σεζόν, αλλά και για το μέλλον του.

«Η νύχτα της 11ης Μαΐου ήταν μεγάλη, γιατί κατάλαβα πως η φετινή μας επιτυχία ήταν μεγάλη. Κερδίσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα, κερδίσαμε το Κύπελλο. Ιδιαίτερες καταστάσεις..», είναι τα λόγια του Ραζβάν Λουτσέσκου όσον αφορά την νύχτα του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στην συνέχεια, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ερωτήθηκε για τον στόχο του Champions League, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι ο κύριος στόχος της ομάδας πλέον, η ένταξη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τέλος, τόνισε όσον αφορά τις φήμες που υπάρχουν γύρω απ' το όνομά του και άλλων ξένων συλλόγων, πως είναι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου, αρνούμενος για ακόμη μια φορά την οποιαδήποτε επαφή του με άλλη ομάδα.

Δείτε το ρουμάνικο δημοσίευμα εδώ

Διαβάστε ακόμη...