Γιαννούλης-Μαλεζάς παίζουν για καλό σκοπό

Από inpaok.com: Ο κοινωνικός ρόλος του ποδοσφαίρου γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτός και στη χώρα μας.
Πηγή: inpaok.com
Γιαννούλης-Μαλεζάς παίζουν για καλό σκοπό

Η γιορτή αλληλεγγύης που διοργανώνεται στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη στις 22 Μαΐου είναι η καλύτερη απόδειξη! Ποδοσφαιριστές από πολλές ομάδες της Ελλάδας, καθώς και προσωπικότητας όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, θα δώσουν το «παρών» για έναν φιλικό αγώνα, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, θα ενισχυθεί το Ίδρυμα Βενιαμίν και το ειδικό νηπιαγωγείο – δημοτικό της πόλης. Οι διοργανωτές, μάλιστα, δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το σκοπό, θα «τρέξουν» οι ίδιοι για τις ανάγκες του σχολείου και του Ιδρύματος, φροντίζοντας για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν. H ιδέα κάποιων ποδοσφαιριστών από την Κατερίνη βρήκε αμέσως ανταπόκριση σε άλλους παίκτες και απλούς ανθρώπους της πόλης. Όλοι μαζί έκαναν πράξη την υλοποίησή της.

Στον αγώνα θα παρευρεθούν παίκτες από διάφορες ομάδες, όπως ο Γιώργος Μπαντής, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Σπύρος Ρισβάνης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο Κλάους Αθανασιάδης, ο Απόστολος Γιάννου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Σάκης Παντελιάδης, ο Γιώργος Ζησόπουλος, ο Σάββας Τσαμπούρης, ο Δημήτρης Γιαννούλης και άλλοι, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Γιώργος Καραγκούνης! Οι Super League All Stars θα παίξουν με επίλεκτη ομάδα ποδοσφαιριστών από την Κατερίνη με έναν μόνο νικητή: Τον σκοπό των αθλητών!

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πιερικού και τα εισιτήρια διατίθενται από περίπτερο στο κέντρο της Πλατείας, ενώ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση μέσω των Social Media για περισσότερα σημεία πώλησης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα του φιλικού βασίζονται αποκλειστικά από την προσέλευση του κόσμου, καθώς οι διοργανωτές δεν ήθελαν να βάλουν χορηγούς λόγω προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να μην συνδεθεί η πρωτοβουλία με συγκεκριμένες πλευρές. Έτσι, όποιος θέλει να ενισχύσει ακόμα κι αν δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, μπορεί να το κάνει αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Την Τετάρτη λοιπόν η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου θα χτυπά στην Κατερίνη, δείχνοντας πως ενωμένοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να πετύχουν πολλά!

Διαβάστε ακόμη...