Στην πατρίδα του ο Λουτσέσκου

Από paokrevolution.net: Επισήμως σε διακοπές θα βρίσκεται από σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ταξίδεψε για την πατρίδα του.
Πηγή: paokrevolution.net
Στην πατρίδα του ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός που πριν από δυο μέρες υποβλήθηκε σε πετυχημένη επένβαση στον ώμο από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα για να αντιμετωπίσει την τενοντίτιδα, θα απολαύσει τη συντροφιά των δικών του ανθρώπων και μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επιμεληθεί ενός γεύματος με όλη την οικογένεια Λουτσέσκου παρούσα.

Χθες βρέθηκε στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και φυσικά όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του από τη Θεσσαλονίκη θα είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μάριο Μπράνκο ώστε να ενημερώνεται για τα μεταγραφικά ζητήματα και σε πρώτη φάση αυτά που αφορούν ανανεώσεις συμβολαίων.

Πολύ απλά διότι όταν κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων, θα υπάρξει ξεκάθαρη στόχευση για αποκτήσεις νέων ποδοσφαιριστών ώστε να καλυφθούν όσα κενά προκύψουν με στόχο η ομάδα πάνοπλη αφενός να κρατήσει τα κεκτημένα στις εγχώριες διοργανώσεις και αφετέρου να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ.

Διαβάστε ακόμη...