Αναχωρεί για Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Απο arenafm.gr: Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της επί θεσσαλονικιώτικου εδάφους και εν συνεχεία αναχωρεί για την Πάτρα η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όπου αύριο στις 17:00 αντιμετωπίζει τον τοπικό Προμηθέα στον πρώτο αγώνα για τα πλέι-οφ.
Πηγή: arenafm.gr
Αναχωρεί για Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει την 5η θέση στην κανονική περίοδο της Α1, θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, έχοντας όμως μειονέκτημα έδρας στη σειρά των αγώνων, που οδηγούν στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος την ομάδα που θα πετύχει δύο νίκες.

Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα θα γίνει στην Πάτρα, στις 17:00 αυτό το Σάββατο (18/5), ενώ ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 18:00.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ηλία Παπαθεοδώρου,ο οποίος είδε τους Ζάρα και Κόνιαρη να μην προπονούνται ούτε χθες, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό που ταλαιπωρούν τον πρώτο και το πρόβλημα στη μέση που αντιμετωπίζει ο δεύτερος.

Αντίθετα, το ευχάριστο νέο για τον προπονητή του «δικεφάλου» ήταν η επιστροφή του Μιλένκο Τέπιτς από το Βελιγράδι όπου είχε μεταβεί για τη γέννηση της κόρης του,

Διαβάστε ακόμη...