Μπίσεσβαρ: “Πεινασμένος και για άλλους τίτλους – Θα ήταν ωραίο να κλείσω στον ΠΑΟΚ την καριέρα μου”

Από sfina.gr:Την επιθυμία να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι να αποσυρθεί εξέφρασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε συνέντευξή του στη Live Sport, ενώ τόνισε πως μετανιώνει που δεν είχε έρθει νωρίτερα στην ομάδα.
Πηγή: sfina.gr
Μπίσεσβαρ: “Πεινασμένος και για άλλους τίτλους – Θα ήταν ωραίο να κλείσω στον ΠΑΟΚ την καριέρα μου”

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θέτει σαν στόχο ξανά το νταμπλ και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ αποθεώνει τον Ιβάν Σαββίδη και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά, ο Μπίσεσβαρ μίλησε για:

-το φετινό νταμπλ και το στόχο για τη συνέχεια: «Δώσαμε μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για το νταμπλ και τελικά καταφέραμε να πάρουμε και τα δύο τρόπαια. Νιώθω πολύ τυχερός, όλα πήγαν ιδανικά αυτή τη σεζόν. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Είμαι πεινασμένος να πάρουμε κι άλλους τίτλους και θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Θέλουμε ξανά το νταμπλ, θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».

-τον MVP της σεζόν: «Ο Βιεϊρίνια ήταν αληθινός αρχηγός και ηγέτης της ομάδας. Ο τραυματισμός του ήταν δύσκολη στιγμή για όλους».

-την ανανέωση του συμβολαίου του: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στον ΠΑΟΚ κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ήθελα να μείνω εδώ. Αισθάνομαι χαρούμενος κι αυτό φαίνεται από την απόδοσή μου στο γήπεδο, αλλά και το πόσο καλά νιώθω έξω από αυτό. Πριν λίγους μήνες είπα στον πατέρα και τη σύζυγό μου πως έπρεπε να έρθω στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν 24-25 ετών, γιατί πιστεύω πως θα έδινα πολύ περισσότερα στην ομάδα. Τώρα μεγαλώνω… Συμφώνησα να μείνω για άλλα 2 με 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε. Θα ήταν ωραίο να κλείσω εδώ την καριέρα μου, αλλά πρέπει να το θέλουν αυτό και οι δύο πλευρές».

-τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι καταπληκτικός ιδιοκτήτης. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής από έναν τέτοιο φανταστικό πρόεδρο; Μας τα παρέχει όλα».

Διαβάστε ακόμη...