Απαντάει ως την Τρίτη ο Βαρέλα!

Από paok24.com: Είναι το πιο «καυτό» ανοιχτό μεταγραφικό θέμα του ΠΑΟΚ, όσον αφορά στο ρόστερ που κατέκτησε το νταμπλ.
Πηγή: paok24.com
Απαντάει ως την Τρίτη ο Βαρέλα!

Ο Φερνάντο Βαρέλα είχε εξαιρετική απόδοση τη φετινή σεζόν και εγγυήθηκε με την κορυφαία παρουσία του στα μετόπισθεν, την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, η οποία αποτέλεσε μεγάλο όπλο στην πορεία της ομάδας.

Το PAOK24 σας είχε ενημερώσει ότι διάφορες παρεξηγήσεις είχαν αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να αποσύρει, σε μία κίνηση τακτικής, την πρόταση που είχε καταθέσει στα τέλη Μαρτίου στον Βαρέλα, πρόταση με την οποία αρχικά οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει.

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, η οποία περιλαμβάνει πάγιες αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, σημαντικά μπόνους που εκτινάσσουν κι άλλο το συμβόλαιο του, με τα περισσότερα να είναι εφικτά και συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Βαρέλα έχει στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ και καλείται να δώσει την οριστική του απάντηση, προκειμένου στον «Δικέφαλο» να γνωρίζουν αν θα τον συμπεριλάβουν στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Βαρέλα θα συναντηθεί αυτές τις ημέρες με τον μάνατζερ του και θα συζητήσει μαζί του για τη νέα πρόταση του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα θα εξετάσει και τις όποιες άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του από χώρες εκτός Ευρώπης και αφού ζυγίσει όλα τα δεδομένα για εκείνον και την οικογένεια του, θα λάβει την οριστική του απόφαση, απαντώντας στον ΠΑΟΚ έως την ερχόμενη Τρίτη!

Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες γι' αυτό το θέμα, ο Δικέφαλος έχει κάνει μία εξαιρετική πρόταση και ελπίζει ότι ο Βαρέλα μεταξύ άλλων θα επιλέξει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψιν και την άποψη της οικογένειας του που «ψηφίζει» ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...