O… χάρτης με τους υποψήφιους αντιπάλους

Απο paok24.com: Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το Champions League
Πηγή: paok24.com
O… χάρτης με τους υποψήφιους αντιπάλους

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια για την σεζόν 2019-2020 από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στο... μονοπάτι των πρωταθλητών και όσο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φτάνουν προς την ολοκλήρωσή τους ολοένα και ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τους υποψήφιους αντιπάλου του.

Δεδομένα ως υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, που θα προκύψουν από τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους είναι οι:

Πρώτος προκριματικός γύρος: Λίνκολν (Γιβραλτάρ), Κλουζ (Ρουμανία), ΑΙΚ (Σουηδία), Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Σέλτικ (Σκωτία), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία), Αστάνα (Καζακστάν), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Σέριφ (Μολδαβία), Παρτιζάνι (Αλβανία), Βαλούρ (Ισλανδία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Σκέντιγια (Σκόπια), Ελσίνκι (Φιλανδία), Ντούνταλκ (Ιρλανδία) Ρίγα (Λετονία), Νόμε Κάλιου (Εσθονία), Σουντούβα (Λιθουανία), Σαμπούρταλο (Γεωργία), Βαλέτα (Μάλτα), Ντούντελανζ (Λουξεμβούργο), Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία), Νιου Σέντς (Ουαλία) και Τόρσχαβν (Νησιά Φερόε).

Από τον δεύτερο προκριματικό γύρο οι: Κοπεγχάγη (Δανία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), ενώ εκκρεμούν οι πρωταθλητές από Σαν Μαρίνο, Κόσοβο, Ανδόρα, Αρμενία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Πολωνία και Βουλγαρία.

Από τις παραπάνω ομάδες θα προκύψουν οι δέκα υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ συν τον Άγιαξ που θα βρεθεί μαζί με τον Δικέφαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο, με τις ομάδες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ των έξι ομάδων με τους ισχυρούς και τους αδύναμους.

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις 22 Ιουλίου, στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στην Νιόν της Ελβετίας, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 6-7 Αυγούστους, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 13 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...