Αυτοί είναι οι πρώτοι πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ που φεύγουν από την ομάδα…

Από sfina.gr: Σταθερός προσανατολισμός του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η παραμονή της πλειοψηφίας των παικτών του βασικού «κορμού», εντούτοις, το φετινό ρόστερ με 30 παίκτες ήταν υπεράριθμο και πρέπει να «ελαφρύνει».
Πηγή: sfina.gr
Αυτοί είναι οι πρώτοι πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ που φεύγουν από την ομάδα…

Αυτό θα γίνει με την αποχώρηση παικτών, που «περισσεύουν», υπό την έννοια ότι είχαν από ελάχιστες έως καμία συμμετοχή φέτος και δεν κρίνεται σκόπιμη για καμία πλευρά η διατήρησή τους και την νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας…

Πέντε παίκτες… ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους με τις «ευλογίες» και του προπονητή. Είναι οι εξής:

Αλίν Τόσκα: τελείωσε ο δανεισμός του από την Μπέτις, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και παρότι συμπατριώτης του Ραζβάν θα αποχωρήσει.

Παναγιώτης Γλύκος: έληξε το συμβόλαιό του και πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνει στην Τούμπα, αφού στην σεζόν που τελείωσε δεν είχε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής για την τιμή των όπλων…

Ευγένιος Χατσερίδης: δεν «έπιασε» στον ΠΑΟΚ. Παρότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή της οικογένειας Σαββίδη και ήταν ο αγαπημένος παίκτης του Ιβάν και ο διακαής του πόθος σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους από το 2013, όταν τελικά αποκτήθηκε δεν κατάφερε να παίξει στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας το πόσο αξιοκρατικά λειτούργησε η ομάδα με τον Λουτσέσκου προπονητή.

Νίκος Καρέλης: τελείωσε ο δανεισμός του από την Γκενκ και φυσικά δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του. Δεν «μπόλιασε» στο στυλ του ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή του και η προσφορά του με τρία γκολ σε 10 αγώνες ήταν μικρή και λογικό είναι να φύγει και να δοκιμάσει σε άλλη ομάδα την τύχη του.

Ροντρίγκο Ρέι: έχει για άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά βρίσκεται στην «σκιά» του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του (υπάρχει ενδιαφέρον από την Λανούς) για να παίζει.

Διαβάστε ακόμη...