«Μπορούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία»

Από thessports.gr: Για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό Μπάσκετ, αλλά και για το γεγονός ότι μπορούσε να επικυρωθεί (νομικά) η βαθμολογία μίλησε ο Γαλατσόπουλος μετά την λήξη της συνεδρίασης του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: thessports.gr
«Μπορούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συζητήσαμε όλα τα θέματα. Είναι σημαντικές οι αποφάσεις για την κεντρική διαχείριση, την βία και την διαιτησία. Για να ξεκαθαρίζουμε, για να μιλάμε για αναδιάρθρωση πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία. Σύμφωνα με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ μπορούσε να επικυρωθεί. Όταν το συζυτάμε είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα που υπάρχει. Δεν μπορούσε να επικυρωθεί γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατέβει με την Κύμη και καλέστηκε για απολογία την Παρασκευή. Είχε προθεσμία 48 ώρες να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, η προθεσμία τελείωσε χθες και σύμφωνα με την νομική υπηρεσία μπορούσε να επικυρωθεί.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει για την σύνθεση της Επιτροπής. Το ΑΣΕΑΔ θα βγάλει αρνητική ή θετική απόφαση. Αυτό δεν επηρεάζει την συνέχεια για τις ομάδες. Κάτω από την θέση 8 οι παίκτες έχουν φύγει όλοι. Νομίζω ότι υπάρχουν κανονισμοί για το τι πρέπει να γίνει αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ».

Διαβάστε ακόμη...