Επικύρωση της βαθμολογίας και αναμονή έναρξης των πλέι οφ

Από paok24.com: Παρά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, οι άλλες 13 ομάδες αποφάσισαν την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και την άμεση έναρξη των πλέι οφ.
Πηγή: paok24.com
Επικύρωση της βαθμολογίας και αναμονή έναρξης των πλέι οφ


Στη σημερινή συνεδρίαση, τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο Άρης Καρακούσης και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, ενώ σχεδόν από όλες τις ομάδες, παρόντες είναι οι ιδιοκτήτες.

Ο Ολυμπιακός είχε για ακόμα μία φορά τις ενστάσεις του και αποχώρησε από τη διαδικασία, αλλά η αρνητική του στάση, δεν απέτρεψε τις άλλες 13 ομάδες, να ψηφίσουν την επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει και άμεση έναρξη των πλέι οφ.

Εκτός απρόοπτου, μέχρι αύριο θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της πρώτης φάσης των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας με μειονέκτημα έδρας.

Επίσης, μία άλλη απόφαση που έχει ενδιαφέρον από το σημερινό Δ.Σ., είναι η συγκρότηση ομάδας εργασίας, για διεκδίκηση κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από την επόμενη σεζόν. Το τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό βέβαια, μετά από όσα έχουν γίνει ως τώρα, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, ωστόσο πάει να δημιουργηθεί μία βάση...

Διαβάστε ακόμη...