«Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να κρατήσει τον Ολιβέιρα» (pic)

Από sdna.gr: Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα επανέρχεται στο προσκήνιο, τουλάχιστον για τους Πορτογάλους, που εστιάζουν στα «θέλω» του ΠΑΟΚ...
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να κρατήσει τον Ολιβέιρα» (pic)

Προτού καλά καλά κάτσει η... σκόνη από την επίτευξη του νταμπλ για τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν ήδη τα μεταγραφικά δημοσιεύματα που αφορούν τον σχεδιασμό του Δικεφάλου για την επόμενη σεζόν. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και τα πορτογαλικά ΜΜΕ που βάζουν στο επίκεντρό τους, την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται σε δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, ο ΠΑΟΚ επιθυμεί και θα επιχειρήσει να κρατήσει τον 26χρονο χαφ στις τάξεις του και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στα πεπραγμένα του δανεισμού του στους «ασπρόμαυρους», στα όσα πρόσφερε τους μήνες που αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην ρήτρα του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ρήτρα του αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ και όπως έχουν σημειώσει πολλάκις οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, ο «φάκελος» για την υπόθεσή του επρόκειτο να ανοίξει για τα καλά μετά το φινάλε της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...