Καινούργια πρόταση σε Βαρέλα

Από thessports.gr: Ήταν δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν θα άφηνε την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα χωρίς να δώσει μια τελευταία... μάχη!
Πηγή: thessports.gr
Καινούργια πρόταση σε Βαρέλα

Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν την αξία του παίκτη, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και εκτός αυτού, αφού αποτελεί μια ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου την φετινή σεζόν.

Μάλιστα, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα ο επαγγελματισμός που έδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να υπογράψει σε άλλο σύλλογο, μιας και είχε μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη κατατέθηκε νέα πρόταση στον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Η πρόταση αυτή είναι για συμβόλαιο τριών ετών, ενώ το οικονομικό κομμάτι που αναγράφεται σε αυτή κινείται στα χρήματα που ζητούσε ο Βαρέλα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή σε μία προσπάθεια για να κλείσει το θετικά το θέμα της ανανέωσης του 31χρονου στόπερ.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Δικέφαλος δεν παρατάει το θέμα της ανανέωσης του Βαρέλα και η επιθυμία όλων στην Τούμπα, είναι ο κεντρικός αμυντικός από το Κάπο Βέρντε να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...