«Ελλάδα, η Εδέμ του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας»

Από sdna.gr: Στον ΠΑΟΚ τα έζησε όλα. Τίτλους, γκολ σε μια τριετία απόλυτα πετυχημένη. Το αφιέρωμα των Ισπανών στον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.
Πηγή: sdna.gr
«Ελλάδα, η Εδέμ του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας»

Οι Ισπανοί εστιάζουν μέσα από την ιστοσελίδα «migrantesdelbalon.com» στα πεπραγμένα του Ισπανού μέσου με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στα πρώτα γκολ που πέτυχε, σημειώνοντας ότι ο Κάνιας βρήκε την ποδοσφαιρική του Εδέμ στην Ελλάδα...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το αφιέρωμα:

«Αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ, ο Ανδαλουσιανός μέσος, αισθάνθηκε πώς είναι να κερδίζει τίτλους και να σκοράρει γκολ.

Τα τρία χρόνια της παρουσία του Κάνιας στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να είναι πιο επιτυχημένα. Μετά τις θητείες του σε Μπέτις, Σουόνσι και Εσπανιόλ, ο Ισπανός αμυντικός, πήρε μια από τις καλύτερες αποφάσεις της καριέρας του.

Απόδειξη είναι ότι ξεκίνησε βασικούς και στους τρεις συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου, που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. Το τελευταίο τρόπαιο ήρθε πριν λίγες ημέρες και αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Οι τίτλοι όμως δεν ήταν το μόνο που κέρδισε ο Κάνιας στον ΠΑΟΚ, αφού στην Ελλάδα ανακάλυψε πώς είναι το συναίσθημα του σκόρερ. Ο Ανδαλουσιανός μέσος κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στην καριέρα του, ούτε στην Ισπανία, ούτε στην Αγγλία. Το σίγουρο είναι ότι ο Κάνιας θα επιστρέψει στην Ισπανία για τις διακοπές του με μια βαλίτσα γεμάτη μετάλλια και αναμνήσεις...».

Διαβάστε ακόμη...