«Ο ανταγωνισμός με Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς θα με βελτιώσει»

Από arenafm.gr: Ο Νίκος Μελίσσας, τερματοφύλακας της Λαμίας τη φετινή σεζόν όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την εξαιρετική σεζόν της ομάδας του στη Σούπερ Λιγκ και το κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το μέλλον του στον Δικέφαλο.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ανταγωνισμός με Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς θα με βελτιώσει»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της Λαμίας φέτος: «Όλοι οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για όλη την ομάδα. Πετύχαμε πολλά, γιατί είχαμε ένα καλό σύνολο και πιστεύω βοηθήσαμε όλοι την ομάδα για να πετύχει τους πολύ υψηλούς της στόχους».

Για την ψυχοσύνθεση ενός τερματοφύλακα: «Ο τερματοφύλακας χρειάζεται χρόνο και εμπειρίες. Πολλές φορές οι περιστάσεις μπορούν να φέρουν έναν τερματοφύλακα στη θέση Νο1 και να μην κουνιέται. Αλλά πρέπει να υπάρχει και δεύτερος καλός τερματοφύλακας σε μια ομάδα, ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός βοηθάει να βελτιωθούν όλοι».

Για την καλύτερη του εμφάνιση: «Η μεγαλύτερη βραδιά μου ήταν στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ματς του κυπέλλου, όπου προκριθήκαμε στα πέναλτι. Για να έρθει εκείνο το αποτέλεσμα, ήρθε μετά από πολλές ώρες προπόνησης και υπομονής. Με τον Κάτσε είμαστε φίλοι, έχουμε συνυπάρξει μαζί στο ίδιο ρόστερ του ΠΑΟΚ αρκετές φορές, αλλά έπιασα το πέναλτι που χτύπησε. Ήταν κάτι ποδοσφαιρικά όμορφο αυτό που έγινε».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα συμβεί, θα συζητήσουμε για να δούμε αν επιστρέψω ή όχι. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα, αφού μιλήσω πρώτα με την ομάδα».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Ο Πασχαλάκης έκανε μια καταπληκτική σεζόν φέτος, όπως είχε κάνει και πέρυσι. Βοήθησε πολύ την ομάδα, αν και γενικά υπάρχουν απαιτήσεις σε αυτή τη θέση στον ΠΑΟΚ».

Για τους προσωπικούς του στόχους και το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ του χρόνου: «Στόχος μου είναι να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι. Μέσα από συζητήσεις και αποφάσεις με τον ΠΑΟΚ, θα δούμε και τη συνέχεια. Ο ανταγωνισμός είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και η μεγαλύτερη βοήθεια για εμένα προσωπικά. Το να έρθω στην ομάδα και να είμαι μαζί με τον Πασχαλάκη και τον Ζίβκοβιτς, θα με βελτιώσει».

Διαβάστε ακόμη...