Ξέρει τι του λείπει

Απο paok24.com: Για δεύτερο καλοκαίρι ξεκινάει με προβάδισμα ο ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ξέρει τι του λείπει

Αυτό που πέτυχε φέτος ο ΠΑΟΚ ήταν ιστορικό κι ονειρεμένο.

Ο Δικέφαλος πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του κι είδε την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε να δικαιώνεται.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με πλεονέκτημα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Το προβάδισμα προκύπτει από την ύπαρξη μίας έτοιμης και πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, την οποία συνεχίζει να οδηγεί ο ίδιος προπονητής, ο καλύτερος τεχνικός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την πρόκληση των ομίλων του Champions League και ήρθε η ώρα να πετύχει και στην Ευρώπη κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Μιλώντας για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας ο Δικέφαλος γνωρίζει τα κενά του, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του και αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος (χαρακτηριστική η περίπτωση Χατσερίδη) καλείται να βάλει λίγες αλλά πολύ ποιοτικές πινελιές στη σπουδαία ομάδα του.

Στο τέρμα ο κορυφαίος Πασχαλάκης αναμένεται να ενισχυθεί με τον πολύ καλό Ζίφκοβιτς.

Στα αριστερά στην άμυνα αναζητείται ένας πολύ ποιοτικός αριστερός μπακ, ο οποίος πρέπει να έχει καλά ανεβάσματα.

Στο κέντρο της άμυνας πρέπει να κλείσει θετικά η υπόθεση Βαρέλα και να αναζητηθεί ακόμα μία λύση για να καλυφθεί αριθμητικά και σε επίπεδο χαρακτηριστικό η θέση με φόντο μία σεζόν γεμάτη παιχνίδια, όπως αυτή που έρχεται.

Στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις με βάση και τη διαφαινόμενη επιστροφή, αργότερα μέσα στη χρονιά των Μααυρίσιο και Βερνμπλουμ (ο Σουηδός υπολογίζεται να επιστρέψει νωρίτερα), αλλά και ανάλογα με τι θα συμβεί με την παραμονή παικτών που βοήθησαν φέτος την ομάδα όπως οι Σάκχοφ (αναμένεται να μείνει) και Κάνιας.

Σε αυτή τη θέση πολλά θα κριθούν και από το αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κρατήσει τον Ολιβέιρα.

Όσον αφορά στην επίθεση ο Δικέφαλος αναζητά έναν εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, αναζητώντας περισσότερα γκολ και ουσία από τα πλάγια, ενώ κομβική θα είναι η απόφαση και για την επίθεση, εκεί όπου πολλά θα κριθούν από το πως θα αξιολογηθεί η επιστροφή του Κουλούρη.

Με εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου και στήριξη όσων εκείνος θέλει, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται λίγες αλλά πολύ ποιοτικές μεταγραφές για να εκτοξευθεί...

Διαβάστε ακόμη...