ΠΑΟΚ: Ένα κράμα Σβιντέρσκι – Χατσερίδη

Απο sportime.gr: Δεν ξέρω αν η επιμονή του Λουτσέσκου και η έμπρακτη στήριξη του σε Σάχοφ, Κάνιας, σε συνδυασμό με την ευφορία από την κατάκτηση του νταμπλ, θα αλλάξει τα δεδομένα για τους δύο μέσους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ: Ένα κράμα Σβιντέρσκι – Χατσερίδη

Και όπου δεδομένα, μια καλύτερη οικονομικά πρόταση για τον Ουκρανό (ουσιαστικά του προτείνεται μείωση αποδοχών) και μια καλύτερη σε διάρκεια συμβολαίου για τον Ισπανό (μονοετές του προτάθηκε αρκετά, σε... χαϊλίκια ενημερώθηκε πως ίσως να μπορεί να γίνει 1+1).

Δεν ξέρω τι έχει να πει επ' αυτής της «επιθυμίας» η Μαρία Γκοντσάρεβα, ή αν συμφωνεί ο Μάριο Μπράνκο (και πως θα εκλάβει μια κίνηση η οποία είναι αντίθετη σε αυτά που ο ίδιος έχει εισηγηθεί).

Αυτό που ξέρω και πλέον είναι επιβεβαιωμένο και όχι απλή φήμη ή απόρροια του «μεθυσιού» της στιγμής στον ΠΑΟΚ, είναι πως ο Σαββίδης έχει δώσει το ok για 3-4 προσθήκες, πρώτης γραμμής, με κόστος αγοράς α λά Σβιντέρσκι (2 – 2,5 εκατ. ευρώ) και συμβόλαια α λα Χατσερίδη (1,5 εκατ. ευρώ).

Ok, λόγω FFP, προσωπικά, θα κρατήσω μια πισινή γιατί δεν γίνεται να μοιράζεις φράγκα έτσι συνέχεια (εκτός αν έχει εξασφαλιστεί η επιστροφή τους από μια πώληση λέω εγώ...), αλλά μιλάμε για δύο χαφ, έναν εξτρέμ και – σε περίπτωση που φύγει ο Βαρέλα, που δεν το νομίζω, αλλά λέμε... – έναν στόπερ

Διαβάστε ακόμη...