Προτεραιότητα ο μέσος για τον Λουτσέσκου

Απο novasports.gr: Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο καλοκαιρινό μετεγγραφικό παζάρι.
Πηγή: novasports.gr
Προτεραιότητα ο μέσος για τον Λουτσέσκου

Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο καλοκαιρινό μετεγγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση των νταπλούχων Ελλάδος ένα ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που έχουν αφήσει οι τραυματίες Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο.

Την ίδια στιγμή η υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα φέρεται να είναι ανεξάρτητη από το συγκεκριμένο θέμα. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Πορτογάλο μέσο, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στο μετεγγραφικό παζάρι για την ίδια θέση. Παράλληλα, ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει να αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ, ώστε μαζί με τον Γιαννούλη να είναι οι δυο επιλογές του για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται έτοιμη να ικανοποιήσει τις εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας, ο οποίος θέλει να γίνουν το εφετινό καλοκαίρι, λίγες και καλές μετεγγραφές, ώστε να ανέβει το επίπεδο της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη...