Αμυντικός χαφ και αριστερός μπακ οι πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Στην ανάγκη απόκτησης αμυντικού χαφ και αριστερού μπακ υψηλού επιπέδου επικεντρώνονται στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
Αμυντικός χαφ και αριστερός μπακ οι πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ!

Θεωρείται επείγουσα προτεραιότητα η απόκτηση δύο παικτών σ’ αυτές τις θέσεις και έπεται η μεταγραφή εξτρέμ με έφεση στο γκολ και η κάλυψη οποιοδήποτε άλλου κενού εντοπισθεί, ή προκύψει, λόγω κάποιας αποχώρησης, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στην θέση του αμυντικού χαφ η κατάσταση είναι αυτό που λέμε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης «περίπλοκη». Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο ο μόνος σίγουρος αυτή την στιγμή στο ρόστερ της νέας σεζόν είναι ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο δανεισμός του οποίο ισχύει για άλλο ένα χρόνο!

Το συμβόλαιο του Χοσέ Κάνιας τελείωσε και είναι άγνωστο το εάν θα ανανεωθεί. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ θεωρητικά είναι έτοιμος για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά πρακτικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάσταση στην οποία θα επανέλθει ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής, μετά την επέμβαση που έκανε τον χειμώνα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Σοζέ Μαουρίσιο, από την πλευρά του, θα επιστρέψει μετά το πρώτο δίμηνο της νέας σεζόν και είναι, επίσης, άγνωστο το εάν θα είναι ο γνωστός Μαουρίσιο, μετά την επέμβαση στους χιαστούς στην οποία υποβλήθηκε.

Συνεπώς, υπάρχει ολοφάνερο πρόβλημα και είναι άμεση ανάγκη η μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ. Αναζητείται ένας παίκτης ταχυδυναμικός, που να «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα και να κυριαρχεί με την παρουσία του στον μεσοαμυντικό άξονα.

Εμπειρία και ποιότητα

Στην θέση του αριστερού μπακ, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού αποφάσισαν πως χρειάζεται παίκτης υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου για να καλύψει το κενό, μέχρι την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, η οποία αργεί.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θέλει δουλειά ακόμα, κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα, για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αλίν Τόσκα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της απόκτησής του και πιθανότατα θα «αποχαιρετήσει» τον ΠΑΟΚ σύντομα. Γι’ αυτό ψάχνουν στον Δικέφαλο του Βορρά για αριστερό μπακ με ποιοτικά στάνταρ και εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη...