«Ο ΠΑΟΚ έδωσε γροθιά στο κατεστημένο»

Από inpaok.gr : Για την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ από τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Κούτσης, σημειώνοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν… γροθιά στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: inpaok.gr
«Ο ΠΑΟΚ έδωσε γροθιά στο κατεστημένο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα ιστορικό επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ να πάρει αήττητος το Πρωτάθλημα και φυσικά το νταμπλ. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και εξελίσσεται και γίνεται πιο ισχυρός, υπάρχουν τα εχέγγυα για να γίνει ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Είναι θέμα χρόνου να μπει και στον θεσμό του Champions League. Ο κύριος Σαββίδης μεγάλωσε τον ΠΑΟΚ όπως φαντάζονται όλοι οι φίλοι του, θεωρώ πως για αυτό όλοι είναι πολύ χαρούμενοι, υπάρχει διάθεση να μην κρατήσουν μόνο τα κεκτημένα και συγχρόνως να μπει στους ομίλους του Champions League. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η τεχνογνωσία και στελέχη ικανά».

Για το αν η επιτυχία του ΠΑΟΚ διαφοροποιεί την ψυχολογία ενός Θεσσαλονικιού: «Είναι σαν μία γροθιά στο κατεστημένο, το να σπάσει το σερί των αθηναϊκών τίτλων. Ο ΠΑΟΚ από την στιγμή που έγινε ισχυρός δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα. Ηταν ανούσιο να βλέπουμε ένα Πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο τελειωμένο με όποιον τρόπο και αν γινόταν. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τις άλλες, δεν τίθεται θέμα σε αυτό».

Για τις δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ πως δεν άξιζαν κάτι παραπάνω: «Φυσικά, είναι λογικό γιατί οι ποδοσφαιριστές βλέπουν τι γίνεται, δεν είναι ηλίθιοι και κάνει τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες να είναι ακόμη πιο περήφανοι».

Διαβάστε ακόμη...