Οι 4+1 που έχουν ξαναπανηγυρίσει νταμπλ

Από paok24.com: Τα τελευταία τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να δημιουργεί τους δικούς του... συλλέκτες τίτλων, αλλά το φετινό νταμπλ, ήταν το πρώτο της ιστορίας του συλλόγου.
Πηγή: paok24.com
Οι 4+1 που έχουν ξαναπανηγυρίσει νταμπλ

Από το φετινό ρόστερ, πέντε ποδοσφαιριστές, έχουν πανηγυρίσει το νταμπλ στην καριέρα τους.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ρουμανίας, το 2015 με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά, είχε συμπαίκτη του, τον Αλίν Τόσκα, τον οποίο βρήκε και φέτος στον ΠΑΟΚ.

Νταμπλ έχει πανηγυρίσει και ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Μπορεί ο Σουηδός να έλειπε στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν με τον ΠΑΟΚ, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού, αλλά βοήθησε όσο μπορούσε. Το 2013, με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σουηδός σήκωσε τόσο την κούπα της ρωσικής Premier League, όσο και το Κύπελλο Ρωσίας.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη λίστα παικτών, είναι και ο Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην πατρίδα του, με τη φανέλα της Ριέκα, πριν δύο χρόνια.

Ο πέμπτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έστω και τυπικά, που ανήκε φέτος στο ρόστερ του νταμπλ και το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, είναι ο Εβγέν Χατσερίδης. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το 2015 με τη Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, ωστόσο φέτος μπορεί τυπικά να είναι στους νταμπλούχους, αλλά αποτελεί «ξένο σώμα» από την ομάδα εδώ και καιρό, λείποντας από όλους τους πανηγυρισμούς.

Εννοείται πως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, υπάρχουν πολλοί παίκτες με διάφορους τίτλους με τις ομάδες του στο παρελθόν, αλλά νταμπλ ήταν λίγοι αυτοί που είχαν κατακτήσει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...