«Δεν διαπραγματευόμαστε με την Πόρτο, είναι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: «Φρένο» στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Λέο Ζαμπά έβαλε με δηλώσεις του στο SDNA ο ατζέντης του, Λέο Κορνατσίνι, ξεκαθαρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος είναι ευτυχισμένος στις τάξεις του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν διαπραγματευόμαστε με την Πόρτο, είναι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί να μετράει μόλις μία σεζόν στα χρώματα του ΠΑΟΚ, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο Λέο Ζαμπά φρόντισε να σηκώσει αρκετή... σκόνη γύρω από το όνομά του, με τις «σειρήνες» να ηχούν δυνατά στα αυτιά του. Στο παιχνίδι μπήκε πρόσφατα και η Πόρτο, με τα δημοσιεύματα να τον φέρνουν στο προσκήνιο των Πορτογάλων.

Με αφορμή ένα ακόμη δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ζαμπά, ο ατζέντης του, Λέο Κορνατσίνι, μίλησε στο SDNA και φρόντισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, τονίζοντας πως δεν διαπραγματεύεται με καμία ομάδα δεδομένου πως ο πελάτης του είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα βιώνει στον ΠΑΟΚ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα σημειώνεται -ξανά- πως οι «δράκοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Λέο Ζαμπά, κάνοντας μια καταγραφή των πεπραγμένων του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...

«Είναι λογικό όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή 20 χρονών να υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από την περίπτωσή του και αρκετές ομάδες να τον έχουν στο μπλοκάκι τους και να τσεκάρουν το όνομά του αλλά αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι πως δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με την Πόρτο ούτε με καμία άλλη ομάδα για τον Ζαμπά.

Ο Λέο είναι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ. Φέτος έκανε όλα του τα όνειρα πραγματικότητα. Στην πρώτη του κιόλας σεζόν με την ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, ένα ιστορικό κλαμπ που παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές του.

Μπροστά τους είναι η πρόκληση του Champions League. Διαβάζω καθημερινά τι γράφουν και τι λένε... Δεν ισχύει τίποτα. Έχουμε μια εκπληκτική σχέση με τον ΠΑΟΚ και με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Λέο δε σταματά να λέει για τον Λουτσέσκου και πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει αυτός ο άνθρωπος στην πρώτη του σεζόν. Στο να εγκλιματιστεί, να ωριμάσει και να δέσει με το σύνολο από πολύ νωρίς.

Εγώ μπορεί να μιλάω με την Πόρτο για άλλους ποδοσφαιριστές αλλά όχι για τον Ζαμπά και αυτό μπορώ να σας το πω με σιγουριά... Ο Λέο έχει συμβόλαιο και μια ρήτρα που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Έχει ακόμη πολύ δρόμο με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αν σου άρεσε κάνε

Διαβάστε ακόμη...