Αυτή είναι η αλήθεια, γιατί δεν ανανεώνει ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

Απο sfina.gr: "Πολύ σκληρός διαπραγματευτής" αποδεικνύεται η πλευρά του Φερνάντο Βαρέλα...
Πηγή: sfina.gr
Αυτή είναι η αλήθεια, γιατί δεν ανανεώνει ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες και ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστικό αποτέλεσμα. Και μόνο το χρονικό τους εύρος δείχνει τα σοβαρά εμπόδια που προέκυψαν στις συνομιλίες, την ώρα που οι ανανεώσεις συμβολαίων των Αλεξάνδρου Πασχαλάκη, Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν υπόθεση μόλις λίγων ημερών.

Μία πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Κίνα είναι το «αγκάθι», αυτή που προκαλεί εμπόδια στην επίτευξη συμφωνίας με τον Βαρέλα, αν και υπάρχει η αισιοδοξία, ότι θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή, όπως τόνισε στην ανάρτησή του σιβυλλικά και ο Γιώργος Σαββίδης, προφανώς, αναφερόμενος στις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου στόπερ.

Tο θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο πίστευαν πολλοί στην αρχή. Εδώ και καιρό με διαδοχικά ρεπορτάζ σας ενημερώσαμε, ότι φημολογείται πως υπάρχει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο από ομάδα της Κίνας για τον Βαρέλα.

Επίσης, στις 16 Απριλίου με συνέντευξή του στην «Live» ο Πορτογάλος μάνατζέρ του Πάουλο Τεξέιρα, είχε τονίσει πως οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, λόγω διαφωνιών, είχαν σταματήσει και πως όλα θα ξεκαθάριζαν μετά τον τελικό του κυπέλλου, δηλώσεις την γνησιότητα των οποίων ορισμένοι, τότε, λόγω άγνοιας, προφανώς, αμφισβήτησαν.

Το θέμα αυτή την στιγμή είναι να πέσουν οι απαιτήσεις του Πορτογάλου στόπερ, διότι, εάν παραμένουν, όπως ακούγεται, στα δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο, μαζί με την εφορία, θα φτάσει η ετήσια αμοιβή του τα τρία εκατ. ευρώ, κάτι που είναι παράλογο για στόπερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλη προσπάθεια από την οικογένεια Σαββίδη

Η οικογένεια Σαββίδη αναγνωρίζοντας τον πολύ σημαντικό ρόλο του Βαρέλα στις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών και την επιθυμία του προπονητή να παραμείνει στην ομάδα ο 32χρονος στόπερ, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα και να βρεθεί η χρυσή τομή, μέσα σε λογικά, όμως, οικονομικά πλαίσια για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η υπόθεση είναι ρευστή και όλα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς... Αυτή είναι η πραγματικότητα στην υπόθεση Βαρέλα και οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι προϊόν ανακριβειών, παραπληροφόρησης ή ευχολόγιο, παρουσιαζόμενο ως ρεπορτάζ!

Γίνεται το παν για να επέλθει συμφωνία και να μην προκληθούν κλυδωνισμοί στην άμυνα, που αποτέλεσε το μεγάλο ατού της ομάδας και την αφετηρία των επιτυχιών τα τελευταία χρόνια. Ο Βαρέλα θα μείνει, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος, παρά μόνο εάν συμφωνήσει με ένα ύψος συμβολαίου, που θα συνάδει με την ελληνική πραγματικότητα και θα σέβεται τις ισορροπίες του ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...