“Οριστικά στην Τούμπα και του χρόνου”!

Aπό sfina.gr: Η «επόμενη μέρα» είναι αυτή που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και φροντίζει ο Κυριάκος Κυριάκος, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, να μας δώσει μια εκτίμηση της κατάστασης και των σκέψεων του Ιβάν Σαββίδη...
Πηγή: sfina.gr
“Οριστικά στην Τούμπα και του χρόνου”!

Μιλώντας στην "Βεργίνα Τηλεόραση", ο Κυριάκος Κυριάκος, άκουσε τα συγχαρητήρια του Κούλη Αποστολίδη για την τακτική που ακολούθησε και μεταξύ άλλων, είπε:

-«Δεν προλαβαίνει έως τις 30 Μαϊου να έχει όλα τα χαρτιά έτοιμα ο ΠΑΟΚ για το γκρέμισμα της Τούμπας, γιατί τότε πρέπει να δηλώσει έδρα στην UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ, άρα θα παίξουμε στην Τούμπα και μέσα στους επόμενους μήνες θα φροντίσουμε να πάρουμε όλα τα χαρτιά για να γκρεμιστεί η Τούμπα και να χτιστεί εκεί το μοντέρνο γήπεδο που σκέφτεται ο Ιβάν Σαββίδης και ονειρευόμαστε όλοι εμείς».

-«Σκέφτομαι να αποχωρήσω από τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ γιατί επί 20 χρόνια βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα χάσω την επαφή με την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, γιατί θα βρίσκομαι σε κάποιο άλλο πόστο».

-«Η ομάδα τα πήρε όλα φέτος, γιατί ήταν οικογένεια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ελέγχει τα πάντα και φυσικά άριστους χαρακτήρες, με τους οποίους μάλιστα κάναμε και πλάκα μετά το κύπελλο λέγοντας: «Καλά, κατάλαβες κανένας πώς το πήραμε το νταμπλ ρε παιδιά;»

-«Υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα, ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και αυτό που με ανησυχεί είναι όταν έρθει η περίπτωση της ήττας, τότε που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία την κατάσταση. Θα γίνουν μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα, αυτά τα ξέρουν η διοίκηση και ο προπονητής, που αξίζει πολλά».

-"Ο Ιβάν Σαββίδης είναι φοβερός τύπος, εκεί που είσαι στενοχωρημένος σε ανεβάζει και όταν σε βλέπει να πετάς στα σύννεφα, σε προσγειώνει, αυτό κάνει και με όσους λένε μεγάλα λόγια..."

Από τις αυτές τις ατάκες του Κυριάκου Κυριάκου, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλάνο για την «επόμενη μέρα», ξέρει τις πρέπει να κάνει και θα το κάνει...

Διαβάστε ακόμη...