Μάχη και αγωνία για Βέρνμπλουμ

Από paok24.com : Ένα από τα πιο σύνθετα ζητήματα ενόψει των σχεδίων για το νέο ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Μάχη και αγωνία για Βέρνμπλουμ

Πρόκειται για ένα από τα πολύ σοβαρά ζητήματα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Το παρόν και το μέλλον του Πόντους Βέρνμπλουμ απασχολεί ιδιαίτερα, μια και αυτό σχετίζεται άμεσα και με άλλες υποθέσεις.  

Ο 33χρονος Σουηδός (τα κλείνει σε ένα μήνα) χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα στις 17 Δεκεμβρίου. Εκείνος εγχειρίστηκε άμεσα, αφού επέλεξε να κάνει την επέμβαση εδώ στην Ελλάδα Από τότε πέρασαν πέντε μήνες.

Η βασική ερώτηση όλων είναι: «Θα ξεκινήσει με την ομάδα στην προετοιμασία που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου»;

Η απάντηση δεν είναι απλή. Αισιοδοξία εκφράζεται, η μάχη δίνεται, αλλά ο τραυματισμός είναι τόσο σύνθετος, που κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Εκεί που γίνονται βήματα προόδου στην εκγύμναση και αποθεραπεία του, εκεί παρουσιάζονται κάποια ζητήματα στον αθλητή που γυρίζουν το πρόγραμμα λίγο πίσω. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει περεταίρω καθυστέρηση.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν γίνεται εκτίμηση για τον Σουηδό και αυτό το λαμβάνουν υπόψη τους τα στελέχη της ομάδας, που πρέπει να σκέφτονται την τετράδα ή πεντάδα των κεντρικών χαφ της επόμενης περιόδου.

Αν ο Σουηδός καταφέρει και ξεκινήσει κανονικά το καλοκαίρι αλλιώς θα προγραμματιστούν οι κινήσεις στα χαφ. Αν όχι, τότε η κατάσταση περιπλέκεται με δεδομένη και την απουσία του Μαουρίσιο, αλλά και το θέμα Ολιβέιρα που μπορεί και να αργήσει να ξεκαθαρίσει.

Διαβάστε ακόμη...