Αποθεώνουν Άκπομ οι Άγγλοι!

Από thessports.gr: Ο Τσούμπα Άκπομ σκόραρε στον τελικό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε στον ΠΑΟΚ το Κύπελλο και κατ' επέκταση το double.
Πηγή: thessports.gr
Αποθεώνουν Άκπομ οι Άγγλοι!

Απελευθερωμένος φαίνεται πως είναι ο Βρετανός φορ, έπειτα απ' την αποχώρησή του απ' την Άρσεναλ, αφού στον ΠΑΟΚ έχει βρει την «Γη της Επαγγελίας» του.

Μάλιστα, τα κατορθώματά του με την φανέλα του Δικεφάλου δεν άφησαν ασυγκίνητους τους Άγγλους, τους οποίους και «ανάγκασε» να ασχοληθούν μαζί του.

Στο άρθρο της για τον Βρετανό με νιγηριανές ρίζες, που ετοίμαζε η ιστοσελίδα «thewhistle.com», χαρακτήρισε τον Άκπομ ως «ήρωα του ΠΑΟΚ», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ονειρική σεζόν του Δικεφάλου.

«Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ήταν ο ήρωας της ομάδας του μετά τον θρίαμβο στον τελικό Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το βράδυ του Σαββάτου», τόνισε αρχικά η ιστοσελίδα.

Συνεχίζοντας έγραψε: «Ο Άκπομ έχει πολλές επιτυχίες από τότε που μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον αγόρασε απ' την Άρσεναλ».

Αυτή, δεν ήταν η μοναδική φορά που ο αγγλικός Τύπος ασχολείται με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αφού είναι αρκετά γνωστός στο Νησί, λόγω της Άρσεναλ στην οποία και ξεκίνησε, όταν και θεωρήθηκε ως ανερχόμενο ταλέντο.

Διαβάστε ακόμη...