Έδιωξε την «κατάρα», το μετέτρεψε σε... εξοχικό! (videos)

Από paok24.com: Εάν υπήρχε ένα γήπεδο που στο παρελθόν έμοιαζε... καταραμένο για τον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν σίγουρα το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ωστόσο, η απίστευτη ομάδα που έχουν χτίσει η οικογένεια Σαββίδη και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μέσα στα πάμπολλα ρεκόρ που έχει σημειώσει, το άλλαξε και αυτό!
Πηγή: paok24.com
Έδιωξε την «κατάρα», το μετέτρεψε σε... εξοχικό! (videos)

Η ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ με 1-0, στις 5 Νοεμβρίου 2017, αποτελεί την τελευταία αποτυχία του ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας. Έκτοτε, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αήττητος στο ΟΑΚΑ, έχοντας τρεις νίκες - δύο εκ των οποίων τον οδήγησαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας - και μία ισοπαλία, ελέω του ανεκδιήγητου Δανού διαιτητή Τίλγκααρντ, ο οποίος ετσιθελικά στο φετινό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ απέβαλλε τον Λέο Ζαμπά στο 32ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε ένα σημείο του αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 1-0 και το δεύτερο γκολ του έδειχνε να είναι θέμα χρόνου.

Πριν από αυτό το παιχνίδι, στις 12 Μαΐου 2018, ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την ΑΕΚ στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας χάσει ευκαιρίες να κατακτήσει το τρόπαιο με σκορ 5-0, αντί για το 2-0 που διαμόρφωσαν οι Βιεϊρίνια και Πέλκας.

Την επόμενη φορά που ο ΠΑΟΚ επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ, στις 2 Μαρτίου 2019, η ΑΕΚ απέφυγε την ήττα λόγω του Τίλγκρααντ (1-1), ενώ έναν ακριβώς μήνα μετά, με γκολ των Μαουρίσιο και Ζαμπά, ο Δικέφαλος επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού με 2-0 και έκανε ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά, ακολούθησε η προχθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ εις βάρος της ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο "ψαλιδάκι" του Τσούμπα Άκπομ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, γκολ που οδήγησε τους "ασπρόμαυρους" στο δεύτερο σερί Κύπελλο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...